Friday, March 19, 2010
DINNER WITH FRIENDS!
Simple comforting food , just use your imagination....you will have more time to enjoy the time you'll spend with your friends!
Those are just the entrees....I forgot to take pictures from main dish and dessert!;)
Enjoy!
Rulouri cu doua feluri de sunca (curcan si porc), umplute cu salata a la rousse(salata beouf fara carne).
Foi de pita (tortilla) umplute cu doua amestecuri:
1.pate de porc sau curcan, masline negre si ardei gras rosu tocate maruntel;
2.cream cheese, ceapa verde (chives),ardei gras rosu, marar sau patrunjel.
Daaaa, Mihaela, ai ghicit, salata de icre de peste....in forma de pestisor, cum altfel?
Vreo patru sau cinci feluri de branza pe care nu mi le amintesc exact...dar, ghicesc ca au fost:gouda afumata, goat cheese cu rozmarin....si nu mai stiu!;)
Astea-s ca sa mai scada colesterolul...sau macar sa-l tinem in frau!Ha!
Salata de beouf...cu maioneza de casa, facuta cu manutza mea!
Astea trebuiau sa fie chicken fingers, dar au iesit putin mai mari....no problem, s-au mancat repejor, repejor!
Labels:
SIMPLE food
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
15 comments:
It does not look that simple to me.. It looks so delicious and tempting.. my mouth is watering..
I think i can see a little of Mediterranean in your dishes..
and.. my mouth is watering...
Thanks for your visits and your nice comments on my posts..
Have a nice weekend..
Costas
Thank you Costas, you are too kind!
You have been seen very good: I love Mediterranean cuisine!
All the best!
Have a great weekend, there in Paradise!
My opinion......este totul perfect Tartoras!!!Nici nu stiu cu ce as incepe....dar stiu ca inainte de a pleca as "fura"trandafirul acela ascuns,portocaliu!!!!Te pup si sa fii iubita!!!
Ehhhh, multzam fain Judy, insa intotdeauna e loc de mai bine!
Iti ofer cu drag, tot buchetul de trandafiri...
weekend minunat!
Toate cele bune!Pupici!
Felicitari pentru cum arata totul ,cred ca au fost si super gustoase!
Heiiii, Ana, tiza mea,
bun venit in lumea mea!
Multumesc frumos, nu a fost o cina pretentioasa,doar o intalnire cu gasca de romani de-aici, prietenii mei...
Toate cele bune!
Te mai astept!
si mie imiplace ca orice masa ,cat de mica, sa arate in asa fel incat sa -ti incante ochiul :) mi-a placut ce am gasit la tine, imipare bine ca am "nimerit" aici.
Multumesc la fel, WE placut!
Frumoasa, plina de bunatati, de suflet, de culoare, de flori masa pregatita pentru prieteni! Tartoras, minunat! De-abia astept sa mai vad ce mai pregatesti!
Imi place salata are o tenta de ornament tipic romanesc :)
Deci, sa vedem daca am inteles: In foto 5: rulouri din 2 feluri de sunca, maioneza, masline, ridichi patrunjel . Super aranjamentul! Rulourile sint umplute cu ceva?
foto 6 friptura din copane si aripi de pui?
foto 7 rulouri din pita .Castraveti proaspeti. deliciu.... Cu ce sint umpluturile?
foto 9 icre? Ingenios pestisorul din masline?
foto 10 3 sau 4 feluri de brinza/cascaval si struguri. Excelenta prezentare. Ce brinzeturi sint?
foto 11 e clar.
foto 12 moooor! Salata boeuf? Preferata mea ! Cu maioneza "de casa"? Wow!
foto 17 snitele! Din ce fel de carne?
foto 20 rulou cu pita .Cu ce l-ai umplut?
Toate arata grozav: arta culinara in toata regula!Felicitari!
Trandafirii sint superbi!
Pentru Paste ai ceva idei????
Multumesc tare mult, domana Elena Toma!
Sper din suflet sa nu va dezamagesc!
Toate cele bune!
Lorena draga, pai cum altfel!
Mi-s romanca get-beget, pana-n maduva oaselor!;)
Toate bune!
Uffff, mea culpa, doamna Mihaela Petrescu!
Pana la comentariul dvs. nu am realizat ca eu nu ma scris numele preparatelor!
Reparam imediat!!!!!
Buna idee cu preparatele pt Sarbatorile Pascale!Revenim cu idei!
Va imbratisez!Sper ca va simtiti mai bine!
Uff, uituca mai sunt...multumesc pentru comentariu si pentru aprecieri!Ma onoreaza!
Abia astept ! Si am o rugaminte, nu mai imi spune "doamna".Eu te simt mai aproape.
Post a Comment