Wednesday, April 22, 2009

Restaurant japonez! First time....

Un restaurant super, atmosfera placuta, personal prietenos, iar picturile de pe pereti sunt deosebite!Data viitoare imi voi face curaj sa incerc si sushi!
Enjoy!




Antree---o supa ciudata , din legume probabil...cu ceva ceapa verde tocata!Si un mix de salata verde cu un sos foarte dulce!












Stanga-spicy pork teriyaki
Dreapta-chicken teriyaki
Ambele asezonate cu acelasi sos dulce, care mie nu mi-e placut...poate gustul meu nu este atat de rafinat...cine stie??


18 comments:

Agenda di Nico said...

Am auzit ca este bun sushi..depinde si de gusturi! ;-D
Nici eu nu am mancat...dar fiind carne cruda, nu stiu daca ma incanta.
In schimb ,imi place mult bucataria chinezeasca ..cea propusa in restaurantele din Italia.
toate cele bune..ciao!

Ana Thomas said...

Multumesc pentru vizita...
Tot din cauza carnii crude am o retinere in ceea ce priveste sushi...
O sa incerc si eu bucataria chinezeasca...
Ciao...te pup, Nicoleta!Te mai astept pe aici...

Jack T said...

Hallo Tartora,

multumesc mult de Vizita pe Blogul meu si de Following. Imi place mult Concept la Blogul täu. Eu sint tare curios de tot ce se intimplä altundeva culinar.Asa primesc mult Input si mä inbunätätesc ( google) Multumesc pentru Reports.
O sä te vizites des si sper cä imi dai mult de citit.

Salutäri Jacktel

Ana Thomas said...

Multumesc frumos, Jacktels Kochbuch!
Numai bine!

Jack T said...

Hallo,

incä o remarcare. Sushi se meritä sä il incerci.
Eu sint Fan de Sushi pentru cä aicia poti sä faci super Fooddesign. Posibilitätile sint frär sfirsit.Sushi nu trebuie sä fie neapärat cu Peste.
Am Creat o Paletä mare de Sushi cu Legume , Cu komponente clasice ca si in Rominia si Sushi dulce.
Sfatul meu, probeazä..

Salutäri Jacktel ( Kochbuch inseamnä Carte de Bucate)

Ana Thomas said...

Eram aproape sigura ca asa se traduce KOCHBUCH, dar am uitat sa intreb...Cunostintele mele de limba germana sunt aproape nule....sorry!
Numai bine, Jacktel!

Paul said...

Imi place sa gatesc, am facut-o si o fac de cate ori am timp, iar torturile sunt un deliciu pentru cei ce mi le gusta si totul facut doar din placere.
Cred ca l-am mostenit pe strabunic, era mare cofetar.
Cred ca va trebui sa-ti spun noapte buna!
Am sa dorm si eu doua ore.

Ana Thomas said...

Noapte bune, suflet de ardelean!

Anonymous said...

Hello Tartoras ! Merci de following. Te follow back la culinar ok? Sacramento zici? Esti la o ora distanta de mine (fara trafic)Nice to meet you! Numai bine, Nina

Ana Thomas said...

Nice to meet you , Nina!Thanks for following!

Mihaella Gheorghiu said...

arata bine...daca mai pui poze de-astea s-ar putea sa ma ingras numai vazandu-le.le pup...aaa...te pup!

Ana Thomas said...

Mihaella-sunt un fel de proteine virtuale!Haha!
Te pup si eu!

Jack T said...

Hallo Tartoras,

acuma am astepta o bucatä in speranta cä ne mai areti ceva frumos. Nu ai mai iesit ??? Päcat..

Salutäri din Nürnberg Jacktel

Elena said...

Sushi e foarte bun Tartoras.Si super simplu de preparat.Iar bucataria chinezeasca e minunata.Mi-a facut placere sa trec pe la tine.Salutari din Brasov!

Jack T said...

Hallo Tartoras,


scriu aicia Indicatia ( pentru cä rezetä nu este) de La Terrine:
Pentru Stratul alb am fäcut un Kartofipüree si lam aromat cu Ulei de Olive , Usturoi si pentru Culaore am pus si lapte.Muskat , Sare si Piper incä iam dat.
Remarks: Pürreurile trebuie sä fie mai puternic aromate pentru cä Componentele sint toate dulci si impreuneä se multipliuca Dulceata.
Pentru Strat de Mazäre am blanchiert Mazäre congelatä in Apä fierbinte cu Majorean si Vegeta. Dupä aceia leam speriat in Apä cu Gheatä sä-si pästreze Coluoarea feinä. Leam püriert si leam condimentat cu Majorean si am dat inäuntru Friscä bätutä. Sare si Piper.
la Strat orange , am fiert Morcovii täiati mici cu Foi de Dafin si cu Vegeta i-am fiert . Dupä aciea i-am strecurat si püriert. Am dat si aicia un pic de Friscä si akm indreptat la Gust cu Muskat, sare , Piper si usturoi ras.
In toate Straturile am bägat Gelatine . Am pus Folie intro Formä de Chek si pe fund am pus Somon Felii afumate. Am pus Kartofi dupä aceia mazäre si la urmä Morkovi.
Eu am controlat inainte sä gelatinez Aromele toate impreunä , pentru cä trebuie un pic indreptate la Gust.

Sorry da eu nu cunosc Termeni de Bucätärie rominesti pentru cä meu am träit numai 10 Ani in Rominia.

salutäri

Ana Thomas said...

Multam fain, Jacktel!

A lu' Năstase said...

Nu prea sunt un prieten al mancarii japoneze. Iar despre sushi?? :)) Mai bine, NU.

Anonymous said...

cred ca e super atmosfera. Dar mi-ar fi o teama genuina de ce contin chetsiile alea :D