Saturday, March 27, 2010

Persian cuisine-Soffran rice pilaf with mustard seeds chicken

Tomorow I'll be back with the recipes!
Happy Palm Day!!!










6 comments:

Ana said...

vacanta placuta! :)

Ana Thomas said...

Multumesc din suflet, tiza mea!
Toate cele bune...imbratisari!

Sarea in bucate said...

buna reteta asta....! apropo de americani...mai lasa-i cu fitele lor....eu traiesc in canada..dar am vazut oameni de tot felu pe strada...neingrijiti, in pijama...pe cand acasa chiar daca suntem mai saraci majoritatea is gatiti si atenti la haine chiar si cand duc galeata de gunoi.....asa ca de majoritatea is plin de ei fite,...europenii is cu mult mai sus decat americanii...parerea mea!
dar ce sa facem traim printre ei si tre sa-i acceptam asa cum sunt, ca si ei ne accepta pe noi:))

Ana Thomas said...

Asa este, draga mea...traim printre ei, si noi am ales asta!
exact, trebuie sa-i acceptam pentru ca suntem in terenul lor...;)
Multzam de vizita, te pup!

Elena Toma said...

Minunat arata pilaful! Eu pun cateva firicele de sofran si la un risotto cu fenicul, ii da un ceva aparte la aspect si gust. Mi s-a facut pofta privind la fotografii... dar fara carnita pana dupa Paste! Ce bine ca ai revenit si cu retetele, iar painica o s-o testez neaparat!

lorenabr said...

Imi place reteta :) arata delicios