Thursday, June 3, 2010

The Supreme Chocolate Cake!!!






5 comments:

giovanna said...

looks amaziiiiiing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anca said...

spunemi tu mie cum ai reusit sa faci formele asa frumoase d ezahar :)
am vazut pe un site ceva asemantor dar ca ale tale nnu :)
felicitari :0)

Ana Thomas said...

Giovanna draga, nu se compara nici pe departe cu minunatiile pe care le faci tu!
Este doar o umila incercare, serios!
Ideea este ca la gust a iesit teribil de gustos...o sa pun si reteta curand!
Multzam, gand bun!

Ana Thomas said...

Anca, scumpa....daca ai stii ce simplu e...
Deci, topesti o mana , doua de zahar intr-o craticioara...pana ajunge la culoare frumoasa de auriu; il lasi foarte putin sa se raceasca, sa nu fie fierbinte, fierbinte.
Intre timp, ungi cu ulei(nu spray), ce forme vrei tu sa-ti iasa cosuletele, eu am folosit cateva paharute.
Okkkk, caramelul cald, dar nu fierbinte incepi sa-l stropesti cu o furculita sau lingirita in diferite forme in interiorul paharului uns cu ulei.
Lasam sa se raceasca bine, apoi usor, cu grija, le scoatem din forma respectiva.
Si asta-i tot!
Poti sa le pui invers decat le-am asezat eu....sa pui fructe in ele,la un dinner mai pretentios!
Te pup...sa-mi spui cum ti-au iesit!

lorenabr said...

Yummmmmmmmmmmmmmmmmmy I'm a chocoholic I admit